Merlo service


Reparatie op locatie


Onderdelen


Verhuur

Het repareren van je Merlo verreiker is natuurlijk het fijnst als het kan gebeuren bij eigen toezicht. Mans techniek komt op locatie om jouw verreiker te repareren. Met een bus vol eigen gereedschap en onderdelen is de verreiker met bovengemiddelde snelheid gerepareerd.

De juiste onderdelen voor jouw reparatie aan Merlo verreikers. Bij mans techniek hebben we een standaard voorraad aan onderdelen liggen. Zo kan je direct aan de slag met je reparatie. Mochten er vragen zijn voor bijzondere onderdelen of er hulp moet zijn bij het installeren is dat geen probleem.

Het verhuren van Merlo verreikers is een optie die wij aanbieden. Bij elk project de juiste verreiker. Van groot tot klein van standaard tot gespecialiseerd. Vraag voor de informatie en beschikbaarheid van de chauffeur. Ook voor langdurige projecten zijn er opties mogelijk.


Mans techniek heeft drie hoofdservices. Deze verdelen we onder Reparatie op locatie, onderdelen en verhuur. Zo kan Mans techniek het plaatje compleet maken betreft alles van Merlo verreikers. Door de flexibelle en snelle services met een compleet Merlo assortiment is Mans techniek een vast begrip geworden in de regio. Mochten er vragen zijn over een service of dienst die wij verlenen staan we altijd open voor een bakje koffie en informeel contact.